Forsk med!

Er du studerende og kunne du godt tænke dig at skrive en større opgave inden for magt, eliter og netværk? Så tøv ej. Vi har lagt ideer til mulige bachelorer og specialer frem i opgavebanken, og du er velkommen til at kontakte os for mere info.

Data bag den første magtelitekortlægning (fra 2015) ligger desuden tilgængelig her på siden. Du kan downloade og arbejde med vores data om både hele magtnetværket og personoplysninger om de 423 i kernen af magtnetværket gennem Antons github-side.

Du kan også downloade listen over de 423 personer her. Der er både lister efter, hvor godt magtelitemedlemmerne er forbundet i netværket, efter deres navn og efter deres organisation:
Magteliten efter rækkeviden af deres netværk
Magteliten efter navn
Magteliten efter organisation

Mere brugervenlig udgave

Vi håber at lave en mere brugervenlig og søgbar visuel database, så man nemt og hurtigt kan danne sig et indtryk af, hvordan f.eks. Dronning Margrethe er forbundet med danske erhvervs- og kulturledere, eller hvordan erhvervsledere, fondsformænd, fagbosser og departementschefer er forbundet med hinanden.

Vi synes, det er oplagt alle har mulighed for at tilgå data og undersøge eliten nærmere. Derfor arbejder vi videre med at gøre det endnu nemmere at se på eliten.

Skulle man være interesseret i amerikanske elitenetværk, kan man gå på opdagelse her: littlesis.org